Kundenservice Seniorenbettenhaus.de

Hulp nodig bij uw bestelling?

Bel gratis:

0850-030506

7 dagen per week van 9 - 21 uur

Winkelwagen

0 item € 0,00

My Cart -

0 item

Over Seniorenbeddenwinkel

Het familiebedrijf Seniorenbeddenwinkel.nl is ontstaan in 2006 vanuit één van de grootste beddenspeciaalzaken van Noord-Nederland. Omdat we merkten dat de vraag naar complete seniorenbedden en aanverwante producten, op korte termijn sterk toenam, zijn we de webshop Seniorenbeddenwinkel.nl gestart.

Het overheidsbeleid is er tegenwoordig om gericht om senioren zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Voor u houdt dit in dat uw huis 'ouderdomsproof' moet worden. Uw slaapkamer speelt een hele belangrijke rol in uw welzijn en gezondheid. Seniorenbedden of seniorenboxsprings met een huiselijke uitstraling zorgen voor veel in- en uitstapcomfort waardoor u uw lichaam kunt ontzien en klachten en doktersbezoeken kunt voorkomen. Onze voor senioren ontwikkelde matrassen zorgen voor een betere nachtrust, wat niet alleen inhoudt dat u fijner slaapt maar vooral ook dat u veel fitter wakker wordt. Zo geniet u meer van uw dag en wordt de kwaliteit van leven verhoogd.

Ook de wachtlijsten voor verzorgingstehuizen zijn bij ons een terugkerend thema, de tijd die de cliënt krijgt om een beslissing te nemen staat enorm onder druk. Vaak zijn dat maar 6 dagen. Omdat we begrijpen dat u onder enorme tijdsdruk staat om in die paar dagen om beslissingen te nemen met betrekking tot verhuizing en om aan de eisen van de instelling te voldoen, leveren we zeer snel en zelfs op zaterdag, alles om u te ontzorgen en een fijne toekomst tegemoet te gaan.

Praktisch all onze producten zijn zeer snel leverbaar en komen bovendien van Nederlandse bodem. Vanwege onze sterke inkoop en gestroomlijnde organisatie kunnen we u óók nog de laagste prijzen bieden!