Kundenservice Seniorenbettenhaus.de

Hulp nodig bij uw bestelling?

Bel gratis:

0850-030506

7 dagen per week van 9 - 21 uur

Winkelwagen

0 item € 0,00

My Cart -

0 item

Altijd 3% korting op uw aankoop in onze showroom!

Wij begrijpen heel goed dat online winkelen soms wat 'eng' kan zijn. U ziet immers het product niet in het echt en moet erop vertrouwen dat u krijgt wat er beloofd wordt. Gelukkig blijkt uit de beoordelingen van onze bestaande klanten dat wij de verwachtingen vrijwel altijd weer weten te overtreffen, dat is ook ons streven, met ruim 10 jaar ervaring op zak durven wij iedere uitdaging met betrekking tot uw slaapcomfort aan

Bezoek de Seniorenbeddenwinkel showroom in Bussum

In onze showroom kunnen wij u, nóg beter dan via de telefoon, uitleggen wat de verschillen zijn tussen onze slaapsystemen en matrassen, ook over kleurmogelijkheden en verdere slaapkamermeubelen lichten wij u graag voor. In de showroom vindt u een overzicht van onze seniorenbedden, seniorenledikanten en boxsprings en matrassen die u uit kunt proberen. Wij hopen u wellicht snel een keer te begroeten in Bussum.

Maak een afspraak

Een bed kopen is meestal niet iets is wat in 10 minuten geregeld is. Wij maken graag tijd vrij om al uw vragen en wensen persoonlijk en uitgebreid in alle rust door te nemen, daarom stellen wij het bijzonder op prijs wanneer u ons middels een telefoontje van uw voorgenomen komst op de hoogte zou willen stellen. Zo voorkomen we teleurstellingen en weet u zeker dat u niet hoeft te wachten omdat onze adviseurs nog een tijdje met andere geïnteresseerden aan tafel zitten. Uiteraard hebben we natuurlijk wel altijd lekkere koffie, mocht u toch besluiten spontaan langs te komen. Mocht u tot bestelling en betaling in de winkel overgaan, dan ontvangt u bovendien nog eens 3% extra korting!

Bel ons voor een afspraak

Hoewel we zeer centraal in Nederland zitten is het, wanneer u iets verder weg woont, voor u goed te weten dat we direct naast NS-Station Naarden-Bussum zitten, tevens kunt u direct voor de deur parkeren! In combinatie met een bezoek aan de prachtige vesting Naarden heeft u gelijk een mooie dag uit!

Adresgegevens

  • Vlietlaan 56
  • 1404 CD Bussum

Openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
  • Zaterdag: 09.30 - 17.00 uur (op afspraak)