Kundenservice Seniorenbettenhaus.de

Hulp nodig bij uw bestelling?

Bel gratis:

0850-030506

7 dagen per week van 9 - 21 uur

Winkelwagen

0 item € 0,00

My Cart -

0 item

Veelgestelde vragen

Het kan goed zijn dat u nog enkele vragen heeft. We helpen u daar graag bij. Hieronder staan alvast de meest gestelde vragen. Zit uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vragen over de levering:

 

Hoe snel kunnen jullie leveren?

Zeer snel. Wij streven ernaar om uw bestelling direct de volgende week af te leveren. Dit is voor bedden in standaardafmetingen heel vaak mogelijk. Lakproducten en overige custom-made producten kunnen langer duren. Door de vele combinaties wisselen de levertijden sterk van moment tot moment, maar zijn nimmer langer dan 4 weken.

Kan ik zelf bepalen wanneer mijn bestelling wordt geleverd?

Wij proberen uw voorkeur altjd in te willigen, maar dit kan met immer wisselende routes niet gegarandeerd worden. Hoe eerder u voor uw gewenste leverdatum besteld, des te meer invloed hebben wij in een vroeg stadium nog op de bezorgroutes.

Wordt mijn oude bed door jullie meegenomen?

Op uw verzoek doen wij dit graag, hieraan zijn echter wel kosten verbonden. U kunt in de laatste stap van het bestelproces aangeven of u van deze dienst gebruik wilt maken.

Is het mogelijk mijn bestelling af te halen

Ja, dat is mogelijk. U bent altijd welkom in onze winkel, informeert u, om teleurstellingen te voorkomen, wel van te voren even naar onze actuele voorraad.

Leveren jullie ook op zaterdag?

Jazeker, hier zijn wel extra kosten aan verbonden. U kunt ons alijd vragen naar de mogelijkheden.

Neemt Seniorenbeddenwinkel.nl contact met mij op voor een afleverdatum en tijdstip?

Ja, Seniorenbeddenwinkel.nl stelt iedere maandag tussen 16.00 en 18.00 uur alle klanten welke in die betreffende week hun bestelling geleverd krijgen, telefonisch op de hoogte van een exacte afleverdag en ongeveer tijdstip.

Kan er ook met spoed geleverd worden?

Ja, indien spoed kan er binnen 48 uur geleverd worden. Het record staat momenteel op 2 uur en 9 minuten na bestelling. Daag ons uit! Deze service brengt wel extra kosten met zich mee. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Zijn er vaste bezorgdagen?

Ja, vanwege files wordt het verkeer op maandag en vrijdag gemeden. Onze normale bezorgdagen zijn daarom dinsdag, woensdag en donderdag.

Levert Seniorenbeddenwinkel.nl ook in Belgie en Duitsland?

Ja, Seniorenbeddenwinkel.nl levert ook zeer regelmatig in bovenstaande landen. Levertijd bedraagt dan vaak minimaal 2 weken

 

Vragen over de betaling

 

Op welke manieren kan ik betalen

Het is bij ons mogelijk om op vier manieren te betalen zonder bijkomende kosten.

1. Gemakkelijk, veilig en snel via iDEAL in de webshop.

2. Met de pin betalen bij levering en montage van uw bestelling. Let hierbij wel op het zgn. daglimiet van uw betaalpas.

3. Met uw creditcard in de webshop

4. Gemakkelijk, veilig en snel met uw PayPal account in de webshop.

 

Vragen over het bestellen

 

Kan ik het bed ook zonder matras en/of lattenbodem bestellen ?

Ja, dat is uiteraard gewoon mogelijk. U vind onder de kopjes 'Ledikanten', 'Lattenbodems' en 'Matrassen' al onze producten ook als losse items. Een compleet bed aanschaffen levert u vanzelfsprekend relatief wél het meeste voordeel op.

Moet ik bestellen via internet?

Nee, dat hoeft niet. U kunt uw bestelling ook telefonisch of bij ons in de showroom regelen. Hiervan wordt ook veel gebruik gemaakt. Het voordeel hiervan is dat direct een levertijd met u afgestemd kan worden. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur via ons gratis nummer 0850 - 030506

 

Vragen over garantie en voorwaarden

 

Heb ik ook garantie?

Jazeker, u krijg bij ons altijd drie jaar fabrieksgarantie.

Wat als de aankoop niet bevalt?

Alle producten die door Seniorenbeddenwinkel.nl worden geleverd zijn 14 dagen na levering vrij op zicht. Mocht het bed u binnen deze periode niet bevallen, dan wordt het door onze bezorgdienst weer gedemonteerd en retour genomen. U krijgt uw geld dan terug. Voorwaarde is wel dat het bed inclusief lattenbodem en matras onbeschadigd en in nieuwstaat is. In overleg kan ook alleen het matras geruild of retour genomen worden, hieraan kunnen kosten verbonden zijn.

 

Vragen over Seniorenbeddenwinkel.nl

 

Hoe kan het dat Seniorenbeddenwinkel.nl de laagste prijsgarantie kan bieden?

Door het slimme inkoopbeleid, onze gestroomlijnde organisatie en zeer goede afspraken en contacten met de Nederlandse fabrikanten kunnen kwalitatief hoogwaardige bedcombinaties geleverd worden met de laagste prijsgarantie! Vindt u ergens anders hetzelfde onder dezelfde voorwaarden voor een lagere prijs, dan zullen wij dat aanbod altijd onderbieden.

Hebben jullie een showroom?

Zeer zeker! Kijkt u hiervoor onder de button 'Bezoek onze showroom', links onderaan deze pagina.